MaaltijdAfhaalMeppel dinsdag 4 febr in de Beemd

 

Ik had voornemens om deze dinsdag spruitjes te koken en in overleg met de harde kern van deze eet groep is het op advies van Josée spruitjes stamppot geworden. Met appeltjes en spekjes waarbij natuurlijk een lekkere slagers worst niet mag ontbreken. Voor degene die bij ons aanschuiven maak ik een heel ouderwets dessert welke ik in een nieuw jasje steek (wat ik nog niet verklap). En daarnaast wat garnituur van augurkjes, zilveruitjes en mijn zelfgemaakte mosterd. Ik hoop dat zelfs de mensen die niet erg graag spruitjes eten hiervan zullen smullen.

Het is belangrijk om je van te voren via email, twitter of deze site op te geven en aan te geven voor hoeveel personen. ook handig is het om te weten of je bij ons komt eten of de maaltijden op komt halen.

Als wij daaruit mogen kiezen vinden wij het fijnst en gezelligst als je blijft eten zodat we met elkaar gezellig kunnen praten over van alles en nog wat.

Baukje Huizenga van de Filmograaf heeft een kort filmpje voor mij gemaakt van wat taarten die ik zoals gemaakt heb. http://www.youtube.com/watch?v=cQbRgnbS61A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>