MAM Dinsdag 11 februari De Beemd

Deze dinsdag eten we zo op het oog misschien niet spectaculair maar vers en gezond en met tijd, aandacht en liefde bereid. Bloemkool met een licht kaassausje, aardappelen en stoofvlees. In het stoofvlees gebruik ik een zelf gemaakte glace van heel sterk ingekookte bouillon. Ik denk dat ik oorspronkelijk een liter of 6 ossenstaart bouillon over had afgelopen vrijdag. deze heb ik ingekookt naar hooguit 400 ml. Daarmee hoop ik het stoofvlees een boost mee te geven samen met tijd en de hooimadame waarin het vlees alle tijd krijgt op rustig te garen. En dit alles voor €6,50

Schuif aan voor een gezellig praatje waar ook veel gelachen wordt. Het maakt niet uit hoe oud je bent  en of je alleen of samen komt.

Hopelijk tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>