MAM Dinsdag Beemd 3 dec 2013

Zo lieve mensen,

Misschien niet heel erg spannend maar op het menu staat deze keer Bloemkool met vierkazensaus, aardappelen en een rundervinkje. ‚ā¨6,50 pp. De kaas saus maak ik met een heel fijn gesnipperd sjalotje, knoflook, peper, zout, boter, bloem, blauw schimmelkaas (bleu d ‘auverge), emmentaler, oude kaas, roomkaas.

Je begint met deze saus met de basis de “roux” waarna je eerst van alle kazen wat er in doet ik doe altijd voorzichtig met de hoeveelheid van de blauwe kaas zo ook met de oude kaas maar met de andere twee kazen ben ik wat royaler. Zeg maar 1 deel blauwe kaas en 1 deel oude kaas en dan 2 delen van de zachtere kazen. en dan gaan proeven.

Misschien ten overvloede maar aanmelden is wel wenselijk zo kan ik de kosten en mijn risico beperken.

de Beemd ligt aan de Bouwkamp nr 2 en je dient op de zaalbel te drukken zodat ik je binnen kan laten.

Het allerleukste is aanschuiven bij ons aan tafel we hebben het altijd super gezellig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>