MAM Dinsdag de Beemd 19 november

Lieve mensen,

 

Ik denk dat dit de eerste keer wordt voor een echt Hollandse kost. Meestal is het een gerecht met bekende rustige kruiden  oorspronkelijk uit een ander land of een Hollands gerecht met een andere draai. Maar dit keer wordt het echt alleen maar Hollands Rode bietjes met een gehaktbal en aardappelen.€6,50 pp. Ik bak ook een paar speklapjes voor de liefhebber ik heb er in ieder geval al één.

Hoe werkt het? Ja ik leg het gewoon zo af en toe nog eens uit voor onze nieuwe gasten.

Je mailt mij op info@ingridientop.nl of je geeft je op op mijn facebook pagina Ingridientop of via twitter @ingridientop of via deze site. Daarvoor ga je naar contact en vul je de pagina in. Je geeft aan hoeveel porties je wilt en of je komt eten of afhalen. Dan geef je ook even nog aan of je gebruik wil maken van de mogelijkheid om een extra diepvries maaltijd van de MAM ervoor mee te nemen. Nu is het compleet en zie ik je graag, gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>