MAM Dinsdagaanbieding 29 okt 2013 in de Beemd

Hallo lieve mensen,

Vanaf nu zal ik jullie via dit blog op de hoogte houden van alle aanbiedingen en zo ook die van MAM MaaltijdAfhaalMeppel.

Aankomende dinsdag de 29ste oktober wordt het vis en wel kabeljauwfilet met een mooie zachte zelfgemaakte (uiteraard) bechamelsaus waarin ook het kookvocht van de erbij geserveerde “vergeten groente” schorseneren wordt toegevoegd. Dit alles met gekookte aardappelen. €6.50 pp opgave noodzakelijk via info@ingridientop.nl

Schorseneren, schorseneren zo zien ze eruit enorme zandstengels wat al aangeeft dat het wel een klusje is om ze schoon te maken. De smaak lijkt op die van asperges heel verfijnd vind ik zelf en is dus de klus meer dan waard. De kleur lijkt uiteindelijk na schrobben, schillen en koken opdat van de witte asperge. De schorseneren zijn vezelrijk caloriearm en hebben een goede bron van ijzer maar ook Kalium, Fosfor, Calcium en Magnesium zijn in ruime mate aanwezig. En niet in de allerminste plaats zit er inuline in wat een prebiotica is waarover in onderzoek veel goeds te zeggen is! Dus hup met z’n allen aan de schorseneren, ik heb er nu al zin in!

Bij de Beemd net als in de Boerhoorn kunnen de maaltijden afgehaald worden of je besluit om bij ons aan tafel aan te schuiven. Beide locaties bevinden zich in de Oosterboer in Meppel. De Beemd aan de Bouwkamp 2 en de Boerhoorn aan de Brandemaat 5. We zien jullie graag daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>