MAM Vrijdag 29 nov de Boerhoorn

 

Deze keer is het Thaise curry met kip, sperziebonen en rijst €7,50 pp.

De curry wordt gemaakt van citroengras, gember, komijn, uitjes, knoflook, laos, vissaus, pepers en koriander ook gaat er een ruime hoeveelheid kokosmelk in. Wat ook speciaal is dat er aubergine in dit gerecht verwerkt wordt.

Het kippendijenvlees is biologisch zodat we verzekerd kunnen zijn dat ze een goed leven hebben gehad. Het is de bedoeling dat dit gerecht pittig is. Nu is mijn ervaring met gebruik van verse pepers en die gebruik ik, de dag erna de pittigheid behoorlijk afneemt. Dus mocht je dit gerecht invriezen of meenemen voor zaterdag is het mogelijk dat het een stuk minder scherp smaakt. Wil je het weer wat scherper hebben voeg dan wat sambal toe en mag het wat minder kun je wat room of extra kokosmelk toevoegen. Suiker toevoegen wil daarvoor ook wel eens helpen.

Je leest wel het is een enorm assortiment aan ingrediënten wat we hiervoor nodig hebben! Maar het kostbaarste ingrediënt in de keuken is tijd!

Het is wel de bedoeling dat je van te voren opgeeft zodat ik rekening kan houden met de inkoop. Geef daarbij even aan of je komt eten of afhalen en hoeveel personen en of je ook diepvries maaltijd mee wilt nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>