MAM Vrijdagaanbieding Ierse runderstoof met Colcannon

Deze week komt ons gerecht uit Ierland, het land van de heerlijke rundvleesgerechten.iersevlag

Het stoofvlees wordt in donkerbier in de oven samen met spekblokjes, thijm , laulierblad een uitje en wortel langzaam gestoofd in de oven. Het schijnt een uur of 3 nodig te hebben. Daarbij wordt zo heb ik mij laten vertellen en typisch Ierse stamppot geserveerd van aardappelen, witte kool en peterselie. Zoals altijd dient dit gerecht vooraf besteld te worden en kost €7,50 per portie.

Voor opgave mail naar info@ingridientop.nl

Eventje op dit blog een kleine uitleg van MAM MaaltijdAfhaalMeppel. Dinsdag in de Beemd en vrijdag in de Boerhoorn beide in de Oosterboer Meppel. Tot snel!

MaaltijdAfhaalMeppel –Samen eten we Meppel fijn

Bij MaaltijdAfhaalMeppel helpen wij mensen die lekker, makkelijk en snel een verse maaltijd op tafel willen zetten. De maaltijden kunnen gewoon afgehaald worden waarna je ze thuis weer in de magnetron, oven of in de pan opgewarmd kunnen worden. Maar je kunt er ook voor kiezen om je maaltijd daar ter plekke op te eten met elkaar. We hebben bordjes en bestek en kleden het gezellig aan. Extra porties voor in de vriezer is vaak ook mogelijk, vraag daar naar!

Moet jij ook naast je gezin, je partner, je werk ook nog je huishouden en koken hooghouden? Laat staan sociaal en gezellig zijn?! Schiet het gewoon gezond koken er dan vaak bij in?

Of woon je alleen, misschien zelfs net iets naars meegemaakt en heb je gewoon geen zin in koken?

Je kookt eigenlijk niet zo vaak en de kinderen komen eten? Wat een opgave “even” wat eten klaar maken?!

Of je mist het om met een groep mensen aan tafel te zitten en gezellig over van alles en nog wat te praten?

Dan kun je hier op deze blog lezen op welke dagen er waar Maaltijden zijn af te halen of daar samen met ons te eten. En niet onbelangrijk,  wat we eten.  Tot snel!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>