Vrijdag Boerhoorn 17 januari Boerhoorn

Het is de laatste weken een beetje stil in de Boerhoorn hopelijk brengt de beurs van afgelopen zaterdag daar verandering in. Er staat Thaise Curry kip (of zonder) met Lontong op het menu €8,- pp.

De curry is van mijn zelf gemaakt groene curry waar onder andere vers citroengras in is vermalen dat levert soms wel wat vezels op maar erg gezond!

Lontong is een traktatie onder Indische mensen en die kennen wij :) het wordt gemaakt van een hoeveelheid rijst welke met ketanmeel wordt vermengt. Dit levert een stevig blok rijst op. Tot nu toe heb ik altijd de zakjes gekocht en na het koken laten afkoelen waarna we het in blokjes snijden. De smaak is veel voller dan gewone rijst. Misschien ga ik het in de toekomst zelf een keer maken! Je kunt het ook warm eten hoor.

Voor diegene die het graag vegetarisch willen eten vermeld dit even bij het aanmelden.

2 thoughts on “Vrijdag Boerhoorn 17 januari Boerhoorn

 1. Hoi Ingrid,

  Toevallig gisteren ook met citroengras gekookt, want ik ben er ook dol op.
  Deze keer heb ik de stengel goed gekneusd (met een houten hamer geslagen, denk om je aanrecht) en in een knoop gelegd en zo mee laten wokken/koken. Resultaat, een frisse citroensmaak, maar zonder de vezels. Het proberen waard?
  Complimenten voor je digitale aanpak. Duidelijk en professioneel.

  Groetjes,
  Marianne

  • Hoi Marianne,

   Bij de curry pasta, wat ik zelf maak, is dat misschien niet afdoende om de smaak van citroengras wat langer te behouden. En die vezels zijn best gezond je proeft het niet echt in je mond hoor dat valt mee :) zo’n curry pasta is een behoorlijk klusje en goed houdbaar dus handig om grote portie te maken en lekkerder/gezonder en daar doen we het allemaal voor. Super bedankt voor je commentaar ik ga in ieder geval het er naast in de curry op jou manier doen! Knuf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>