Manderijncake vet en glutenvrij

Zo … er staat een heerlijk vet vrij mandarijncake in de oven, het begint hier al heerlijk te rijken om 11.10 mag ze eruit. Gemaakt met 6 eieren welke opgeklopt worden met 200 gram suiker. Daarna mag er 225 gram amandelpoeder of meel in of je roostert zelf 225 gram amandelen rustig in de pan waarna je ze in de hakmolen of blender fijn maalt. Je kunt mandarijn puree maken door drie a vier mandarijnen zachtjes te koken met suiker en pureren haal veel even de pitjes eruit! Je kunt dit recept ook zonder mixer maken uiteindelijk is het gewoon roeren en hoef je er geen lucht in te kloppen. 160 graden en afhankelijk van je oven 60-70 minuten in de oven. warm met ijs of koud met verse slagroom of gewoon zo!

Nu kan het schminken beginnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>