Over Ingridientop

Ingridientop

Sinds februari 2012 ben ik gestart met mijn catering bedrijf Ingridientop, met het idee dat iedereen recht heeft op kwaliteit en gezond voedsel. Dit alles zonder kant-en-klaar pakjes of zakjes!

Mijn Visie is als volgt “Ingridientop staat voor een duurzame wereld doordat we oog voor elkaar hebben. Delen is vermenigvuldigen!”

(Bio)logisch staat voor Ingridientop voor zoveel mogelijk biologisch maar vooral ambachtelijke streekproducten die niet geheel aan deze zware eisen voldoen. Deze krijgen bij ons de voorkeur omdat het voor veel kleine tuinders of hobby-boeren economisch niet mogelijk is om het biologische certificaat te behalen. Het is natuurlijk helemaal geweldig als de producten én biologisch zijn én een ambachtelijk streekproduct. Omdat Ingridientop alles zelf bereidt, zonder pakjes of zakjes, is het ook mogelijk om Vegetarisch en Veganistisch te bestellen bij ons. Heeft u andere specifieke wensen dan horen wij dat graag.

Er wordt voor gezorgd dat de boodschappen gedaan zijn, dus geen ge-ren in de supermarkt en wachten in de rij voor de kassa.
Ook zorgt Ingridientop ervoor dat het eten lekker is met gezonde producten die zo mogelijk uit de omgeving komen. Hierover kunnen we dan ook iets vertellen, wat het eten nog specialer maakt.

De diners en buffetten worden altijd met zorg en respect voor de producten bereidt en haalt het beste in mensen naar boven. De tafels zijn toepasselijk gestyled. Zodat je kunt genieten van het eten en er aandacht naar elkaar gaat. Men gaat met een aangeraakt gevoel naar huis en raken daar hun omgeving weer aan. En de afwas wordt weer meegenomen zodat je keuken lekker opgeruimd achterblijft. Hoe heerlijk zijn al deze vooruitzichten?!

Neem ook eens een kijkje op de weblog of schrijf uw in voor een van onze workshops.